Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Novi Beograd

SPA CENTAR INTIMO - Novi Beograd

Osnovne informacije: 

Spa-centar-Intimo

home-7-64x64Adresa:
Kosovska 49

building-3-64x64Grad:                 
Novi Beograd

phone-2-64x64Telefon:
+381 65 8001 515

mail-6-64x64Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
laptop-2-64x64Website: /

 

SPA CENTAR INTIMO funkcioniše po principu apartmana i faktički iznajmljujete ceo SPA centar samo za Vas. Proverite zašto većina novih klijenata dolazi upravo preko preporuke starih. Neka uživanje u SPA centru postane Vaš ritual.

U našem SPA centru možete uživati u apsolutnoj privatnosti. U datom terminu SPA centar koristite samo Vi. Potpuna relaksacija u društvu u kome se osećate najprijatnije, društvu Vaše voljene osobe. A dobro društvo u odličnom ambijentu je upravo ono što Vam treba da bi ste pobegli od svakodnevne rutine i zaboravili bar na kratko sve probleme.

U našoj ponudi imamo za svakoga po nešto:

Joy paket je za opuštanje u jakuzzi bazenu, s vremena na vreme, neka to bude Vaš trajni tretman sebe, razmazite se…

Romantic paket – ostavite partnera bez daha za posebne prilike kao što su: godišnjice, rođendani, prva bračna noć ili neki drugi specijalni datum. Uz latice ruža, sveće, nežnosti, romantičnu muziku i flašu dobrog pića osećaj će biti ono što se pamti.

Night paket je predviđen za one koji vole da uživanje traje i traje i traje… Nezaboravna uspomena koje ćete se sećati dugo. I želeti njen nastavak i ponavljanje…

Night i Romantic paket je kombinacija Night i Romantic paketa. Upotpunite ceo doživljaj, uživajte celu noć. Lux paket, kao što mu ime i govori, predstavlja vrhunac naše ponude. Uz flašu Moët šampanjca ili Baileys-a, korpu svežeg tropskog voća, ekskluzivnu posteljinu i razne druge detalje koje smo pripremili za Vas osećaćete se kraljevski. Priuštite sebi najbolje.

Exotic paket je namenjen onima koji bi s vremena na vreme hteli na neuobičajen način da iznenade voljenu osobu. Trbušna plesačica koja pleše samo za Vas i partnera uz odličnu ambijentalnu muziku. Doživite nešto novo.

Prva bračna noć je pravi paket za tek uzete mladence. Apartman je ovom prilikom upotpunjen najsitnijim detaljima koji će prvu bračnu noć učiniti savršenim završetkom jednog predivnog dana.

 

Podelite tekst:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd