Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Salon lepote KNJEGINJA

Salon-lepote-knjeginja

Adresa:  Knjeginje Zorke 5, Slavija - Beograd
Telefon: +381 11 2432 337

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, u centru grada, u blizini Slavije i Hrama Svetog Save, čeka Vas oaza mira i lepote. Na jednom mestu možete da uživate u svemu što Vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. 

 

Salon lepote WOMANIZER

Salon-lepote-Womanizer

Adresa:  Krunska 81, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3089 108

Naša filozofija je dobra usluga po pristupačnim cenama. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Radno vreme do 22 h, nedeljom, svim trenucima kada možete da ih odvojite za sebe. Kod nas ne gubite vreme. Ako je zbog nekog razloga Vaš zakazani termin prolongiran, dobićete dok čekate neku od naših usluga besplatno.

 

Salon lepote BEAUTY HOUSE

salon-lepote-beauty-house-logo

Adresa:  Braničevska 9, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3449 477

U salonu lepote BEAUTY HOUSE možete probati najnoviju epilaciju šecernom pastom, kozmetiku lica i tela Gertraud Gruber kozmetikom, sve vrste masaža sa najegzoticnijm mirisima ulja koje vi sami birate, pedikir, manikir, solarijum, tretmani blatom... Salon lepote BEAUTY HOUSE takođe održava mesečne seminare i školovanja za Alexandria Profesional šecernu pastu kako bi i vi imali mogucnost da u svojim salonima nudite ovu novu jedinstvenu metodu uklanjanja dlaka.

 

Salon lepote STYLES

Salon-lepote-Styles

Adresa:  Vukice Mitrovic 32, Vračar - Beograd
Telefon: +381 011 2752 201

Zadovoljstvo nam je da kažemo da postojimo već dugi niz godina. Salon lepote STYLES pruža Vam profesionalne tretmane za negu lica i tela, negu ruku i stopala kao i negu kose. Salon lepote Styles je jedan od najlepših salona, lociran na Vračaru u ulici Vukice Mitrović nudi Vam visoko kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama.

 

Salon lepote TINSS

Salon-lepote-TINSS

Adresa:  Nevesinjska 10, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 2457 429

Probajte i Vi, budite deo Evrope! Ublažite posledice koje nosi ubrzani tempo života i svakodnevni stres. Stručnost i dugogodišnja porodična tradicija osoblja salona lepote TINSS, ispuniće Vaše želje. 

 

Salon lepote IVA

salon-lepote-IVA-Beograd

Adresa:  Marulićeva 5, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 2437 363

Salon lepote IVA nalazi se u Beogradu, ulica Marulićeva 5, Čubura, opština Vračar.

 

 

Salon lepote AS HAIR STYLE

vas-logo

Adresa:  Metohijska 25, Vračar - Beograd
Telefon: +381 65 2096 550

Možda nismo jedini, ali smo jedinstveni. U prijatnom ambijentu ostvarite svoje snove. Naše vrednosti - pozitivna energija, smelost, inteligentna tehnologija i povezanost uz konstantno pobuđivanje profesionalne strasti, ispunićemo sve Vaše želje.

 

Salon lepote STUDIO G

vas-logo

Adresa:  Trnska 27, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3836 555

Salon lepote STUDIO G se nalazi u Trnskoj ulici na Vračaru. Salon lepote STUDIO G je pravi spoj mladosti i iskustva! Profesionalna usluga na najvišem nivou, uz poštovanje najviših standarda i praćenje najmodernijih tehnika i tehnologija, je ono što Vam nudimo.

 

Estetic studio BE BEAUTY

vas-logo

Adresa:  Vojvode Šupljikca 15, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3860 968

Estetic studio BE BEAUTY pronaći ćete u ulici Vojvode Šupljikca broj 15 u Beogradu.

 

Salon lepote PRIMADONA

vas-logo

Adresa:  Katanićeva 1, Vračar - Beograd
Telefon: +381 011 3440 654

Salon lepote PRIMADONA se ne bavi samo spoljašnjim izgledom i osobinama koje Vas na površini čine privlačnima, već teži da na jedinstven način istakne Vašu unutrašnju i spoljašnju lepotu.

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd