Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Salon lepote KNJEGINJA

Salon-lepote-knjeginja

Adresa:  Knjeginje Zorke 5, Slavija - Beograd
Telefon: +381 11 2432 337

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, u centru grada, u blizini Slavije i Hrama Svetog Save, čeka Vas oaza mira i lepote. Na jednom mestu možete da uživate u svemu što Vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. 

 

Salon lepote WOMANIZER

Salon-lepote-Womanizer

Adresa:  Krunska 81, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3089 108

Naša filozofija je dobra usluga po pristupačnim cenama. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Radno vreme do 22 h, nedeljom, svim trenucima kada možete da ih odvojite za sebe. Kod nas ne gubite vreme. Ako je zbog nekog razloga Vaš zakazani termin prolongiran, dobićete dok čekate neku od naših usluga besplatno.

 

Salon lepote BEAUTY HOUSE

salon-lepote-beauty-house-logo

Adresa:  Braničevska 9, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3449 477

U salonu lepote BEAUTY HOUSE možete probati najnoviju epilaciju šecernom pastom, kozmetiku lica i tela Gertraud Gruber kozmetikom, sve vrste masaža sa najegzoticnijm mirisima ulja koje vi sami birate, pedikir, manikir, solarijum, tretmani blatom... Salon lepote BEAUTY HOUSE takođe održava mesečne seminare i školovanja za Alexandria Profesional šecernu pastu kako bi i vi imali mogucnost da u svojim salonima nudite ovu novu jedinstvenu metodu uklanjanja dlaka.

 

Zatezanje koze bb regen centar

BB regen centar

Adresa:  Trg Nikole Pasica 4/3/6, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3239 876

Najbolje vreme da započnete borbu protiv nagomilanog celulita, masnih naslaga, viška opuštene kože i pojave bora, tih „neprijatelja“ vašeg lepog izgleda i vašeg zdravlja, jeste sada! Zato nemojte oklevati, jer: „lepota odiše zdravljem a zdravlje zrači lepotom!“

Odlazak u neki kredibilni centar za negu tela nemojte ostavljati za zadnji čas,pred polazak na godišnji odmor ili kada višak kilograma ili nagomilani celulit postanu zabrinjavajući.

 

Salon lepote LA BELLEZZA

labellezza studio lepote

Adresa:  Nusiceva 23/8 I sprat, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3221 663

U prijatnom ambijentu dozvolite da se za negu Vašeg lica pobrine profesionalni kozmetičar. U zavisnosti od potreba Vaše kože možete se odlučiti za klasični higijenski tretman ili biološki tretman, moguća je i kombinacija ova dva tretmana. Za malo starije preporučljiv je anti-age tretman. Ukoliko imate problematičnu kožu - bez brige - tu su laser tretmani i voćne kiseline.

 

Salon lepote ANA PLAVI ANĐEO

Salon-lepote-ana-plavi-andjeo

Adresa:  Grčića Milenka 73, Voždovac - Beograd
Telefon: +381 64 5102 863

Salon lepote ANA PLAVI ANĐEO nalazi se u ulici Grčića Milenka broj 73, na uglu sa Ustaničkom ulicu, u naselju Dušanovac, na teritoriji Beograda. Novootvoren salon za negu Vaše lepote nudi Vam na jednom mestu sveobuhvatnu kozmetičku i frizersku uslugu po najpovoljnijim cenama u gradu.

 

Salon lepote STYLES

Salon-lepote-Styles

Adresa:  Vukice Mitrovic 32, Vračar - Beograd
Telefon: +381 011 2752 201

Zadovoljstvo nam je da kažemo da postojimo već dugi niz godina. Salon lepote STYLES pruža Vam profesionalne tretmane za negu lica i tela, negu ruku i stopala kao i negu kose. Salon lepote Styles je jedan od najlepših salona, lociran na Vračaru u ulici Vukice Mitrović nudi Vam visoko kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama.

 

Salon lepote TINSS

Salon-lepote-TINSS

Adresa:  Nevesinjska 10, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 2457 429

Probajte i Vi, budite deo Evrope! Ublažite posledice koje nosi ubrzani tempo života i svakodnevni stres. Stručnost i dugogodišnja porodična tradicija osoblja salona lepote TINSS, ispuniće Vaše želje. 

 

Salon lepote LOVELY

Salon-lepote-Lovely

Adresa:  Bulevar Arsenija Carnojevica 68, Novi Beograd
Telefon: +381 11 2129 674

SALON LEPOTE LOVELY pruža usluge kao što su trajno ispravljanje kose, nadogradnja kose, nadogradnja trepavica, izlivanje noktiju, gipsane bermude, kao i mnoge druge tretmane lica i tela. Takođe salon lepote Lovely nudi i masaže, anticelulit program, depilaciju šećernom pastom kao i kompletne frizerske usluge.

 

Salon lepote MISTIQUE

Salon-lepote-Mistique-logo

Adresa:  Pariske komune 24, Novi Beograd
Telefon: +381 11 2695 325

Salon lepote MISTIQUE nalazi se na Novom Beogradu u Poslovnom centru na uglu ulica Pariske komune i Tošin bunar...

 

Salon za negu tela KM

Salon-lepote-KM

Adresa:  Gandijeva 138, Novi Beograd
Telefon: +381 11 3182 490

Mi u kozmetičkom salonu KM ne možemo ublažiti vaš svakodnevni životni ritam ali vam možemo pomoći da se opustite i osećate ugodno. Stoga vas pozivamo da pregledate opise tretmana koje imamo u ponudi, vrhunske kozmetike koju koristimo, poslušate korisne savete koji su plod našeg desetogodišnjeg iskustva - a potom da razmislite o tome kada ste poslednji put učinili nešto za sebe?

 

Salon lepote AS HAIR STYLE

vas-logo

Adresa:  Metohijska 25, Vračar - Beograd
Telefon: +381 65 2096 550

Možda nismo jedini, ali smo jedinstveni. U prijatnom ambijentu ostvarite svoje snove. Naše vrednosti - pozitivna energija, smelost, inteligentna tehnologija i povezanost uz konstantno pobuđivanje profesionalne strasti, ispunićemo sve Vaše želje.

 

Salon lepote Alberto

Salon-lepote-alberto

Adresa:  Jovana Miodragovića 28b, Zemun - Beograd
Telefon: +381 11 3196 890

Frizersko – kozmetički salon ALBERTO se nalazi u ulici Jovana Miodragovića 28b u Zemunu i vrlo rado će podeliti sa Vama svoje umeće i iskustvo i dati Vam prave savete za negu i stajling. Trendovi se stalno menjaju , ali jedno je sigurno – samo zdrava i negovana kosa je lepa kosa!

 

Kozmetički salon ANITA - Beograd

Salon-lepote-Anita

Adresa:  Miće Popovića 9, Stari Grad
Telefon: +381 66 9783 202

Kozmetički salon ANITA se nalazi u Ulici Miće Popovića 9, na teritoriji opštine Stari grad u Beogradu. Naša misija je pružanje profesionalnih usluga iz oblasti kozmetike i estetike, kako lica tako i celog tela.

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd