Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Dorćol - Beograd

DYNAMIC PILATES I FITNESS STUDIO

Osnovne informacije: 

dynamic-sport-and-health-club-logo

home-7-64x64Adresa:
Dunavska 62

building-3-64x64Grad:                 
Dorćol - Beograd

phone-2-64x64Telefon:
+381 11 404 4450

mail-6-64x64Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

laptop-2-64x64Website: /

 

DYNAMIC PILATES I FITNESS STUDIO - Beograd osnovan je kao studio za rekreaciju Pilates metodom uz kombinaciju sa kardio trenažerima. U jednom prijatnom,ambijentu i cistom prostoru vežba se individualno ili u malim grupama uz stalni nadzor trenera.

U DYNAMIC PILATES metodi vežbanja prednost se daje vežbama koje se izvode na strunjaci uz korišcenje rekvizita. Teži se ka tome da se svaki trening ucini što raznovrsnijim, potpunijim i efikasnijim uz pomoc, malih rekvizita. U Dynamic pilates studiu se koriste u vežbanju mala i velika lopta, magicni krug, pilates traka, sunderasti valjak, mali tegici, vijaca, gymstick.

Individualni pristup klijentu je osnovno pravilo u vežbanju Pilates metode. Pravilo propisano od internacinalnih Pilates institucija govori kako individualni treninzi ili rad u malim grupama omogucavaju vežbacima vecu koncentraciju, kontrolu i preciznost pokreta pri izvodenju vežbi koje su uskladene sa njihovim fizickim sposobnostima, konstitucijom i kondicijom. Tako da se postižu bolji rezultati u kracem vremenskom periodu nego kada se vežba u velikim grupnim fitnes programima.

Treninge vodi diplomirani trener fitnesa i sertifikovani trener pilatesa.

 

Podelite tekst:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd