Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Dorćol - Beograd

Kozmetički salon ANITA - Beograd

Osnovne informacije: 

Salon-lepote-Anita

home-7-64x64Adresa:
Miće Popovića 9

building-3-64x64Grad:                 
Beograd

phone-2-64x64Telefon:
+381 66 9783 202

mail-6-64x64Email:
/

laptop-2-64x64Website: /

 

Kozmetički salon ANITA se nalazi u Ulici Miće Popovića 9, na teritoriji opštine Stari grad u Beogradu. Naša misija je pružanje profesionalnih usluga iz oblasti kozmetike i estetike, kako lica tako i celog tela.

Naša misija je pružanje profesionalnih usluga iz oblasti kozmetike i estetike, kako lica tako i celog tela. U tom cilju, koristimo dokazano najbolje i najkvalitetnije preparate francuskih proizvođača "Sothys" i "Matis" i najsavremenije aparate kompanije "Beauty Accessorize Paris". Pored toga, mnogo polažemo na ulogu zaposlenih u Kozmetičkom salonu "Anita". Dočekaće Vas ljubazno osoblje koje je edukaciju i diplome steklo pohađajući "Akademiju za kozmetiku i estetiku" iz Beograda.

Pomenuto smatramo našim prednostima, kvalitetima i razlozima koji će Vas dovesti kod nas i - ubeđeni smo, učiniti redovnim i dragim korisnicima. Jer, kozmetičke i estetske usluge predstavljaju deo brige o zdravlju, a ono nema ni cenu ni alternativu. Vodeći se time, spremni smo da budemo zaštitni znaci Vašeg lica i tela - kako žena, tako i muškaraca.

 

Podelite tekst:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd