Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Saloni lepote - opština Stari grad

Saloni lepote (kozmetički) na opštini Stari Grad, Beograd - Dorćol, Kalemegdan, Centar... Kompletna ponuda na jednom mestu. Cene, akcije, prezentacije, kontakt, rezervacije... 
 

Zatezanje koze bb regen centar

BB regen centar

Adresa:  Trg Nikole Pasica 4/3/6, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3239 876

Najbolje vreme da započnete borbu protiv nagomilanog celulita, masnih naslaga, viška opuštene kože i pojave bora, tih „neprijatelja“ vašeg lepog izgleda i vašeg zdravlja, jeste sada! Zato nemojte oklevati, jer: „lepota odiše zdravljem a zdravlje zrači lepotom!“

Odlazak u neki kredibilni centar za negu tela nemojte ostavljati za zadnji čas,pred polazak na godišnji odmor ili kada višak kilograma ili nagomilani celulit postanu zabrinjavajući.

 

Salon lepote LA BELLEZZA

labellezza studio lepote

Adresa:  Nusiceva 23/8 I sprat, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3221 663

U prijatnom ambijentu dozvolite da se za negu Vašeg lica pobrine profesionalni kozmetičar. U zavisnosti od potreba Vaše kože možete se odlučiti za klasični higijenski tretman ili biološki tretman, moguća je i kombinacija ova dva tretmana. Za malo starije preporučljiv je anti-age tretman. Ukoliko imate problematičnu kožu - bez brige - tu su laser tretmani i voćne kiseline.

 

Salon lepote DERMA LIFE

Salon-lepote-DERMA-LIFE

Adresa:  Obilićev Venac 18, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 2183 827

Salon lepote DERMA LIFE se nalazi na Obilićevom Vencu 18, opština Stari Grad, Beograd. Američka mikrodermo abrazija, otklanja izumrle ćelije lica, vrata, dekoltea. Tretmanom se dubinski čisti koža, otvaraju pore i kroz njih ubacuju vrhunske ampule.

 

Salon lepote HARMONIJA 5

vas-logo

Adresa:  Visokog Stevana 12, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 2928 128

Salon lepote HARMONIJA 5 nalazi se na Dorćolu, u ulici Visokog Stevana broj 12 u Beogradu. Težeći ka tome da Vam svojim radom omogućimo da apsolutno zablistate i probudite Vašu skrivenu lepotu, pripremili smo Vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga.

 

Kozmetički salon PERFECTA

Salon-lepote-PERFECTA

Adresa:  Jelene Ćetković 12, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3226 197

Kozmetički centar PERFECTA dvanaest godina uspešno posluje u centru Beograda. Visoko stručno osoblje i profesionalizam su odlike koje krase ovaj eminentni kozmetički centar. Kozmetika kojom se obavljaju tretmani je visokog kvaliteta.

 

Kozmetički salon BELLA VERONA

Salon-lepote-BELLA-VERONA

Adresa:  Trg Nikole Pašića 1, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3348 100

Kozmetički salon BELLA VERONA Salon se nalazi u samom centru grada, na trgu Nikole Pašića broj 1. Prostor je organizovan tako da obezbedi privatnost klijenata, a da opet pruži ugodan i prijatan ambijent. Stručno osoblje pobrinuće se da Vam boravak u salonu učini još udobnijim.

 

Salon lepote SOTTO SOPRA

Salon-lepote-SOTTO-SOPRA

Adresa:  Bul. Despota Stefana 1, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3349 0 04

Salon lepote SOTTO SOPRA smešten je u samom srcu Beograda u Bulevar Despota Stefana br.1. Svojim radom trudimo se da uspostavimo savršen balans sa Vašom unutrašnjom i spoljašnjom lepotom. 

 

Salon lepote LAN TEAM

vas-logo

Adresa:  Jelisavete Načić 1, Stari Grad - Beograd
Telefon: +381 11 3370 025

Salon lepote LAN TEAM i danas može da se pohvali visokokvalitetnom uslugom. Posetite nas i uverite se i sami po čemu se naš salon razlikuje od drugih, po čemu smo jedinstveni u našu profesiju. 

 

Kozmetički salon ANITA - Beograd

Salon-lepote-Anita

Adresa:  Miće Popovića 9, Stari Grad
Telefon: +381 66 9783 202

Kozmetički salon ANITA se nalazi u Ulici Miće Popovića 9, na teritoriji opštine Stari grad u Beogradu. Naša misija je pružanje profesionalnih usluga iz oblasti kozmetike i estetike, kako lica tako i celog tela.

 

Beauty Studio Million - Beograd

Salon-lepote-Million

Adresa:  Skadarska 4, Stari Grad
Telefon: +381 11 3038 703

Beauty studio MILLION se nalazi u Ulici Skadarska 4, na teritoriji opštine Stari grad u Beogradu. 

 

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd