Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Novi Beograd

Osnovne informacije: 

Salon-lepote-OLJA

home-7-64x64Adresa:
Luja Adamiča 26g

building-3-64x64Grad:                 
Novi Beograd
phone-2-64x64Telefon:
+381 11 3194 031

mail-6-64x64Email:
/
laptop-2-64x64Website: /

 

Zadovoljni klijenti, tržišni rezultati glavni su cilj svih nas u kozmetičkom salonu OLJA. Postižemo ih kvalitetnim radom, profesionalnim preparatima, stručnim savetima i motivacijom klijenata za ponovnu posetu salonu.

Klijentima nudimo prijatne užitke masaže, sa prirodnim uljima, zavodljivog mirisa čokolade, vina, eteričnih ulja. Tretmani lica uključuju PRIRODNOST i efikasnost, tako da zajedno daju precizna i vidljiva rešenja za sve tipove kože. Odabrane alge, esencijalna ulja, organski proizvedeni biljni sokovi, kao i aktivne omekšavajuće i regenerišuće supstance, nalaze se u preparatima poznatih profesionalnih kuća: Ella Bache, KLAPP, Academie, AURIEGE.

Pratimo zahteve i potrebe klijenata, tako da, u prijatnom ambijentu našeg salona, možete se susresti sa novom tehnologijom aparata, miolifta, body-star, kao i profesionalnim tretmanom nogu (pedikir), manikir, depilacija, profesionalno šminkanje, solarijum.

Kreativni i natprosečan rad moguć je samo u ugodnom i sigurnom radnom okruženju, što Vam nude ljudi – sposobni i motivisani stručnjaci koje svoje znanje neprestano obogaćuju, prate otkrića u svetu kozmetike i te novosti uvode u svoj rad.

Za Vašu prirodnu lepotu, zdrav život, blistavu kožu, pozovite nas i zakažite Vaš tretman u našem malom carstvu.

 

Podelite tekst:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd