Kako koristiti šampon za suvo pranje kose?


Kako koristiti šampon za suvo pranje kose?

zena-sa-peskiromKo još ne voli miris (i izgled) sveže oprane kose? Ali nije baš preporučljivo svaki dan prati, sušiti i kondicionirati kosu, a verujemo da većina Vas nema ni vremena za to. 

KAKO DELUJE

Šampon za suvo pranje kose već godinama u svetu pomaže ženama da izbegnu svakodnevni ritual pranja i sušenja kose.

Možete imati čistu kosu i bez sapunice i ispiranja. Sve što Vam je potrebno je šampon za suvu kosu i spremne ste.

Šampon se ranije proizvodio u obliku praška ali su danas sve više zastupljeni sprejevi. Deluje tako što zgrušava masnoće koje se prirodno pojavljuju na temenu koje kasnije uklonite četkom. Takođe, postoje razne varijante za skoro sve tipove kose (crnke, brinete, plavuše).

PRIMENA

Nanesite šampon na koren kose (najmasniji deo) i sačekajte nekoliko minuta pa četkom dobro očešljajte kosu.

Primetićete vremenom da suvi šampon za pranje daje kosi volumen. Ne preporučuje se da perete kosu suvim šamponom svaki dan. Nakon 2- 3 nanošenja obavezno operite kosu standardnim šamponom.

 

 

zanimljivi-clanci

Šampon za suvo pranje kose - Da ili ne?

zena-sa-peskirom

Ko još ne voli miris (i izgled) sveže oprane kose? Ali nije baš preporučljivo svaki dan prati, sušiti i kondicionirati kosu, a verujemo da većina Vas nema ni vremena za to. Šampon za suvo pranje kose već godinama u svetu pomaže ženama da izbegnu svakodnevni ritual pranja i sušenja kose.  

 

 

4 saveta do savršene frizure

zena-sa-frizurom

Nažalost, većina nas će se pronaći u ovakvoj situaciji: sedite u frizerskoj stolici, gledate u ogledalo i shvatate da Vaša frizura ne ide baš u planiranom pravcu. Razmišljate da li da viknete STANI! -  ili da se pomirite sa tim. Da ne biste imali ovakvih ili sličnih neprilika pročitajte ovaj članak sa naših 4 saveta kako do idealne frizure. 

 

 

Podelite tekst:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd