Izbegnite neprijatne situacije kod frizera


Savršena frizura je u Vašim rukama

zena-sa-frizuromNažalost, većina nas će se pronaći u ovakvoj situaciji: sedite u frizerskoj stolici, gledate u ogledalo i shvatate da Vaša frizura ne ide baš u planiranom pravcu. Razmišljate da li da viknete STANI! -  ili da se pomirite sa tim. Da ne biste imali ovakvih ili sličnih neprilika pročitajte ovaj članak sa naših 4 saveta kako do idealne frizure.

BUDITE PRIPREMLJENE

Vreme je za promenu? Potražite stilove koji Vam se dopadaju, prelistajte časopise, Googujte, potražite savet od prijateljice... Izdvojte stilove i boju kose koja Vam se sviđa i ponesite ih kako biste pokazali i posavetovali se sa frizerom. Upoznajte ga sa Vašom idejom i objasnite šta biste želeli. On će Vam najbolje reći da li je to izvodljivo i kako će izgledati.

RAZUMEVANJE JE KLJUČ

Pokušajte da detaljno objasnite frizeru šta tačno želite tako da Vas on razume u potpunosti. Izrazi, kao na primer, "preko ušiju", "ne bih htela šiške", "ovde duže, a ovde malo kraće", mogu zbuniti Vašeg frizera. Definišite detalje i detaljno mu objasnite kako bi Vaša frizura trebalo da izgleda.

KOSA IMA LIMIT

Izaberite stil shodno prirodi Vaše kose. Ukoliko ne želite da dođe do ne predviđenih situacija nemojte zahtevati da Vaša ravna kosa postane kovrdžava ili kovrdžava ravna. Vi znate karakteriatike Vaše kose najbolje...

RAZGOVARAJTE SA FRIZEROM

Posmatrajte i razgovarajte sa frizerom dok on sređuje Vašu kosu. Pitajte ga koje proizvode i koji alat je koristio da dobije takav rezultat. Saznajući te detalje dok sedite u frizerskoj stolici možete ih iskoristiti da postignete isti izgled kose i efekat kod kuće.

Odaberite pravog frizera i frizerski salon.

 

zanimljivi-clanci

4 saveta do savršene frizure

zena-sa-frizurom

Nažalost, većina nas će se pronaći u ovakvoj situaciji: sedite u frizerskoj stolici, gledate u ogledalo i shvatate da Vaša frizura ne ide baš u planiranom pravcu. Razmišljate da li da viknete STANI! -  ili da se pomirite sa tim. Da ne biste imali ovakvih ili sličnih neprilika pročitajte ovaj članak sa naših 4 saveta kako do idealne frizure. 

 

Šampon za suvo pranje kose - Da ili ne?

zena-sa-peskirom

Ko još ne voli miris (i izgled) sveže oprane kose? Ali nije baš preporučljivo svaki dan prati, sušiti i kondicionirati kosu, a verujemo da većina Vas nema ni vremena za to. Šampon za suvo pranje kose već godinama u svetu pomaže ženama da izbegnu svakodnevni ritual pranja i sušenja kose.  

 

 

 

Podelite tekst:

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost. Opciono prijavljivanje ispod.

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd