Savršen dom

Izbor dostave cveća prema značenju boja

dostava-cveca-boje

Već vekovima, za cveće se vezuje najviše tumačenja i običaja, ali i pažnja i poklanjanje. Svaku vrstu naklonosti, čak i kada su u pitanju stroge poslovne forme, moguće je iskazati darivanjem cveća, koje je u savremenom dobu dobilo i jednu, možda ne tako novu, ali svakako čestu formu...

 

Ulepšajte Vaš dom uz božićnu zvezdu - saveti za negu

bozicna-zvezda--saksijsko-cvece

Božićna zvezda (Euphorbia pulcherrima) je specifična po tome što cveta oko Božića. Zbog toga je veoma popularna u svetu, pa samim tim i u Srbiji. Savršena kao poklon, Božićna zvezda će svojim prelepim cvetovima ulepšati svaki prostor za vreme Božićnih praznika.

 

 

Začinske biljke u Vašoj kuhinji

zacinske-biljkeAko volite sveže začine u svojoj hrani, možete ih imati pri ruci ako ih uzgajate sami u kuhinji. Postoji iznenađujući broj začinskih biljaka koji može da uspeva kao kućna biljka. Sve što je potrebno je svetlost, dobar odabir i avanturistički duh. 

Da biste osigurali uspeh, najbolje je početi sa zdravim biljkama, nego sa semenom, posebno u ovo doba godine. Formirane biljke vam daju višemesečnu prednost (nekad čak i godinu), u poređenju sa biljkama koje su započete iz semena, plus dobijate širi spektar opcija kada ih gajite unutra.

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd