Privređivanje (content curation) sadržaja

Internet je izgrađen linkovanjem, deljenjem i preporučivanjem dobrih članaka, snimaka i tekstova pronađenih na Web-u.

Content Curation, za nas, znači pronalaženje interesantnog, dobro napisanog, popularnog sadržaja koji će zadovoljiti kriterijume naših čitalaca. Samim odabirom određenog sadržaja sa Vašeg sajta i objavljivanjem istog mi mu dajemo naš pozitivan glas i najveću moguću preporuku našim čitaocima.

Kroz "folow" link u okviru teksta/video-a mi naše čitaoce šaljemo ka Vašem sajtu (izvoru sadržaja).

Ako iz bilo kog razloga ne želite da se Vaš tekst nađe na našem portalu, jednostavno nas kontaktirajte i sadržaj će momentalno biti uklonjen.

99 % email poruka koje smo do sada dobili su od vlasnika sadržaja koji su oduševljeni činjenicom da se njihov sadržaj preporučen i predstavljen nekim novim čitaocima.

Socijalno deljenje sadržaja je još jedan od načina proširivanja opsega, uticaja i profitabilnosti Vašeg sadržaja. Na taj način mi obaveštavamo naše čitaoce o postojanju zanimljivog novog sadržaja na našem sajtu. U prevodu, želimo da naši posetioci pronađu Vaš sadržaj i posete Vaš sajt.

Želimo da budete zadovoljni...

U online svetu još uvek ne postoje zakonska rešenja o 'Fair use" ali mi imamo jedno nepisano pravilo, mi ne želimo "Fair use".  Mi želimo "Delighted Use" odnosno želimo da su online izdavači čiji se sadržaj nalazi na našem portalu zadovoljni. U suprotnom , ukoliko niste zadovoljni kako smo Vas predstavili obavestite nas. Istog trenutka ćemo preduzeti mere uklanjanja ili modifikovanja Vašeg sadržaja.

Šta mi nikada ne radimo?

- nikada ne objavljujemo tekst bez linka ka izvoru teksta (naziv sajta i link ka originalnom tekstu)

- nikada nećemo objaviti sadržaj bez namere da Vašmm sajtu povećamo posetu

- uvek ćemo promeniti naslov i uvodni deo teksta  

Uslovi korišćenja sajta SAVRŠENIZGLED.COM

Sajt Savršenizgled.com zadržava autorska prava na tekstove i sav ostali autorski sadržaj koji se na pomenutom sajtu nalazi. Ukoliko želite da preuzmete naš sadržaj u obavezi ste da navedete izvor, Savrsenizgled.com na vidnom mestu. 

 

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to učiniti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd