Savršena mama

Košarka za malu decu - Pravi sport za Vaše dete

KK-beko-deca-2

Izdvojite malo vremena i pročitajte tekst koji sledi. U njemu ćete, nadamo se, prepoznati kako da svoju decu na vreme usmerite ka pravim životnim vrednostima, naučite ih zdravim navikama i na vreme se zaštitite od loših uticaja kojima su svakodnevno izloženi.

 

Najčešće greške koje prave nove mame

trudnica

Ako ćete uskoro postati mama ili to već jeste trebalo bi da obratite pažnju na ispravljanje grešaka koje obično nove mame prave. Verujte nam da to nije lako uraditi, ali vredi i trud će še isplatiti. Napisali smo ovaj članak za Vas s namerom da Vam pomognemo i olakšamo taj najlepši ali jedan od najtežih perioda u životu. 

 

 

Novi pasoš za Vaše dete

pasos-za-dete

Proleće je stiglo i uveliko su počele pripreme za odlazak na odmor. Jedna od bitnijih stavki, ukoliko planirate provesti odmor u inostranstvu je pasoš za Vaše dete. U ovom članku naćićete sve potrebne informacije koje će Vam pomoći da ovu, nekada veoma iscrpljujuću proceduru završite na najbrži i "najbezbolniji" način.

 

Oprema za bebe koju treba nabaviti pre rođenja deteta

oprema-za-bebe

Iščekivanje bebe predstavlja jedan od nauzbudljivijih perioda života svakog para, i često je praćeno mnogim velikim planovima i ushićenim očekivanjem. To je ujedno i period kada se sa raznih strana dobija najviše saveta, te se uči ono što nam je nepoznato, kao i ono što nikada nismo mislili da će nam biti potrebno i da je nužno da znamo.

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd