Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Frizerski saloni - opština Zemun

Frizerski saloni na opštini Zemun - Altina, Batajnica, Galenika, Gardoš, Novi Grad... Kompletna ponuda na jednom mestu. Cene, akcije, prezentacije, kontakt, rezervacije... 
 

Salon lepote Alberto

Salon-lepote-alberto

Adresa:  Jovana Miodragovića 28b, Zemun - Beograd
Telefon: +381 11 3196 890

Frizersko – kozmetički salon ALBERTO se nalazi u ulici Jovana Miodragovića 28b u Zemunu i vrlo rado će podeliti sa Vama svoje umeće i iskustvo i dati Vam prave savete za negu i stajling. Trendovi se stalno menjaju , ali jedno je sigurno – samo zdrava i negovana kosa je lepa kosa!

 

Salon lepote SOFIJA

Salon-lepote-SOFIJA

Adresa:  Miroslava Tirše 3, Zemun - Beograd
Telefon: +381 11 2106 388

Studio lepote SOFIJA - u našem toplom ambijentu uvek je prisutno stručno, veoma ljubazno i srdačno osoblje koje Vam pruža masažu i tretmane kose.

 

Frizersko kozmetički studio COSMO PLUS

Salon-lepote-COSMO-PLUS

Adresa:  Bačka 15C, Zemun - Beograd
Telefon: +381 11 3167 330

Frizersko kozmetički studio COSMO PLUS - Vama na usluzi – 363 dana u toku godine. Prijatan ambijent, stručno osoblje, kvalitetna kozmetka, higijena na visokom nivou, uz pristupačne cene naši su aduti!

 

Salon lepote GARDOŠ

vas-logo

Adresa:  Trg Branka Radičevića 4, Zemun - Beograd
Telefon: +381 11 3162 709

Salon lepote GARDOŠ - budite deo našeg salona i uživajte u prijatnom ambijentu u srcu Zemuna. Dopustite sebi da bar na tren zaboravite svakodnevnicu, prepustite se uživanju u svojoj lepoti a mi ćemo Vam pomoći u tome.  

 

Salon lepote CITY CODE

Salon-lepote-CITY-CODE

Adresa:  Slavonska 18, Zemun - Beograd
Telefon: +381 11 3162 925

Salon lepote CITY CODE - rađen po uzoru na svetske Wellness centre predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu, gde svako može pronaći nešto za sebe.

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd