Babor-srbija-banner

dostava-cveca.savrsen

Frizerski saloni - opština Vračar

Frizerski saloni na opštini Vračar - Crveni Krst, Čubura, Vračar, Slavija... Kompletna ponuda na jednom mestu. Cene, akcije, prezentacije, kontakt, rezervacije... 
 

Salon lepote KNJEGINJA

Salon-lepote-knjeginja

Adresa:  Knjeginje Zorke 5, Slavija - Beograd
Telefon: +381 11 2432 337

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, u centru grada, u blizini Slavije i Hrama Svetog Save, čeka Vas oaza mira i lepote. Na jednom mestu možete da uživate u svemu što Vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. 

 

Salon lepote WOMANIZER

Salon-lepote-Womanizer

Adresa:  Krunska 81, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3089 108

Naša filozofija je dobra usluga po pristupačnim cenama. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Radno vreme do 22 h, nedeljom, svim trenucima kada možete da ih odvojite za sebe. Kod nas ne gubite vreme. Ako je zbog nekog razloga Vaš zakazani termin prolongiran, dobićete dok čekate neku od naših usluga besplatno.

 

Salon lepote STYLES

Salon-lepote-Styles

Adresa:  Vukice Mitrovic 32, Vračar - Beograd
Telefon: +381 011 2752 201

Zadovoljstvo nam je da kažemo da postojimo već dugi niz godina. Salon lepote STYLES pruža Vam profesionalne tretmane za negu lica i tela, negu ruku i stopala kao i negu kose. Salon lepote Styles je jedan od najlepših salona, lociran na Vračaru u ulici Vukice Mitrović nudi Vam visoko kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama.

 

Salon lepote STUDIO G

vas-logo

Adresa:  Trnska 27, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3836 555

Salon lepote STUDIO G se nalazi u Trnskoj ulici na Vračaru. Salon lepote STUDIO G je pravi spoj mladosti i iskustva! Profesionalna usluga na najvišem nivou, uz poštovanje najviših standarda i praćenje najmodernijih tehnika i tehnologija, je ono što Vam nudimo.

 

Frizerski salon RAJKA STYLE JUNIOR

vas-logo

Adresa:  Radivoja Koraća 2, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 2452 276

Frizerski salon RAJKA STYLE JUNIOR  nalazi se u okviru Sportskog centra Vračar, u ulici Radivoja Koraća broj 2, na teritoriji Beograda. Vlasnica salona Rajka Radojkić i njen stručni tim profesionalnih frizera, ponudiće Vam široku paletu frizerskih usluga koje će istaći Vasu lepotu i jedinstvenost.

 

Frizerski studio SANJA

vas-logo

Adresa:  Kičevska 8, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 2445 387

Frizerski studio Sanja se nalazi u centru Beograda, u ulici Kičevska 8 na Vračaru. Vrhunskim estetskim i tehničkim umećem posvetili smo se aspektu života koji umiruje, uzbudjuje i oplemenjuje.

 

Frizerski studio MARKO PANTIĆ

Frizerski-salon-MARKO-PANTIC

Adresa:  Baba Višnjina 35, Vračar - Beograd
Telefon: +381 65 5555 377

Frizerski studio MARKO PANTIĆ nalazi se na Vračaru u ulici Baba Višnjina broj 35, u Beogradu. Iskustvo znanje i umeće je u sluzbi spajanja zahteva klijenata sa mogućnostiima iistih, na obostrano zadovoljstvo, kako klijenata tako I nas koji radimo ovaj lep i kreativan posao.

 

Estetic studio BE BEAUTY

vas-logo

Adresa:  Vojvode Šupljikca 15, Vračar - Beograd
Telefon: +381 11 3860 968

Estetic studio BE BEAUTY pronaći ćete u ulici Vojvode Šupljikca broj 15 u Beogradu.

 

Online cvećara GARDEN SHOP :: Dostava cveća Beograd